Showing: 5 RESULTS
Место за тебе и твоите таленти Фотографија

Rib Or All Parts Matter Of Fact – Изложба на фотографиите на Аница Бебиќ и Тома Димовски

Фотографите на Аница Бебиќ и Тома Димовски, посветени на целосното постоење на жената, во која се истакнува значењето на секој дел од нејзиното тело и неговата улога во општеството, ќе бидат претставени преку изложбата „Rib …

Фотографија

Галерија на неделата: Обред под маски – Прилепски Мечкари

Кристина Коларовска Паскоска, диппломиран етнолог и антрополог, ни испрати фотографии од Карневалот во Прилеп што се одржува во рамки на празникот Прочка секоја година. На секоја од фотографиите е прикажан, обредот под маски – Прилепски …

Место за тебе и твоите таленти Фотографија

Скопје низ објективот на Ели Нешовска

Веќе еднаш објавив фотографии од мојата свекрва Ели Нешовска, која беше можеби и најглавната причина за појавувањето на ова катче. Кога и да ги погледнам нејзините фотографии се воодушевувам, па уживајте и вие во убавините …

Фотографија

Фото на вечерта: Зајдисонце во Солун

Сликите ми беа испратени од две личности уште минатата недела, кога зајдисонцето и кај нас беше најсликаното нешто. Ветив дека ќе ги објавам, па затоа простете ми на Прочка што доцнам. Првите фотографии се на …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.