сето она што другите жени ти го преќутеа

Showing: 3 RESULTS
Инспиративни Жени

Автори од цела Македонија се здружија со цел да помогнат некому: Интервју со Софија Петковска, организаторка на хуманитарни антологии

Софија Петковска е дипломиран педагог, поетеса и писателка, како и мајка на трииполгодишниот син Јосиф. За себе вели дека е креативна, упорна и доследна во остварувањето на своите цели и желби, која ја сака природата, …

Инспиративни Жени

Сите досегашни и идни природни перики, ќе бидат подарени: Сашка Кузманова со мисија да ги расположи онколошките пациенти

Сашка Кузманова од Кавадарци е долгогодишен хуманитарец и основач на првата компанија Инфинити Лајф КС, која што изработува перики од природно влакно, а се наменети за сите лица кои што се соочуваат со најлошата болест …

Инспиративни Жени

Oд Студентски до Меѓународен фестивал на етнографскиот филм, Паскоска за почетоците на ЕТНОФФ

На 25.09 (недела) во Кинотека на Македонија со почеток од 12 часот ќе се одржи 8то издание на фестивалот ЕТНОФФ, меѓународен фестивал на етнографскиот филм. Од Непал, преку Таџикистан до Исланд и Португалија, па потоа …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.