Showing: 2 RESULTS
Љубовен гуру

Ако ова не е љубов…

Дојдов, видов, се заљубив. Дојдов, те погледнав, те освоив. Дојдов, те прегрнав, те натерав на целиот свет да заборавиш. Дојдов, те бакнав, те полудив. Дојдов, те погалив, те маѓепсав. Дојде, ме виде, се заљуби. Дојде, …

Љубовен гуру

Еве што е можно да те саботира во љубовта!

Понекогаш премногу мислење може да не’ доведе до губење контрола врз сопствениот живот, како и во љубовта, како сегмент од него. Едноставно, наместо да уживаме во љубовта, ние бираме да ги анализираме работите одново и …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.