Showing: 3 RESULTS
Место за тебе и твоите таленти Уметност

Млади уметници средношколци ја враќаат вербата во човештвото: Хуманитарна изложба во Гостивар

Хуманитарната ликовна изложба насловна како „Цут арт“ претставува сликарски проект реализиран од страна на десетина млади автори, ученици во техничкото училиште, чија уметничка визуелна интерпретација проникнува пред се од хуманоста. Настанот се одржа во Центарот …

Уметност

Необична техника на боење со кафе: Дела на уметницата Стефани Стојаноска Наумческа

Категоријата „Уметност“ свечено ја отворам со делата на мојата драга другарка, уметницата Стефани Стојаноска Наумческа, која од самиот старт ме фасцинираше со нејзините необични дела и уште кога го планирав формирањето на „Твое катче“, знаев …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.