сето она што другите жени ти го преќутеа

Showing: 44 RESULTS
Дневна доза Џамбазов

Неда моја драга, те уби тага, неподнослива тага…

– Извадок од книгата „Облечен човек“ на Игор Џамбазов Година 2010. За мене многу стресна и полна со искушенија. Таа година во јуни започнав со апстиненцијата од алкохол. Беше тешко, мачно и полно со кризи …

Дневна доза Џамбазов

Мишел со нов светски видео запис за композицијата „Сиеста“

Во пресрет на новогодишните и божиќни празници со голема промоција беше промовиран новиот видео запис на младиот хармоникаш Мишел Трајковски за композицијата „Сиеста“. Имавме можност да ја видиме целата музичка елита на едно место, музички …

Дневна доза Џамбазов

Илина Арсова со импресии од Вашингтон, каде имаше чест да ја запознае првата дама на САД

Штотуку се вратив од Вашингтон, каде преку бизнис обуки, тимски активности и свечености со највисоките претставници на Стејт Департментот на САД, ја прославивме 10. годишнината од Глобалната Спортска Менторска Програма и 50. годишнината од федералниот …

Дневна доза Џамбазов

Вчера ја имав таа среќа да почувствувам нешто што ретко кој го има почувствувано

Вчера ја имав таа среќа да почувствувам нешто што ретко кој го има почувствувано. За да се уверам дека тоа навистина е така, направив интернет-истражување, и не пронајдов таков случај никаде во светот. Да добиеш …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.