Прашај што те занима!

Здраво дечки, јас сум Марија!

Не сум стручно лице на тема психологија, но од кога знам за себе патам од анксиозност, која е виновна за моето писателствување. Да не беше таа, можеби никогаш нема да се обидам да пишувам. И така некако започна и мојата поголема желба за подигање свест кај граѓаните за оваа состојба.

Затоа решив да се посветам посебено на оваа тема, за која подоцна ќе издадам и книга. Токму затоа заедно со мојот партнер отворивме сајт каде што на долго и широко ќе пишувам за анксиозноста, паничните напади, стравови…

Ви стојам на располагање за се’ што ве интересира за моето справување со оваа состојба, освен во делот на терапија, бидејќи овде никако не можам да ви помогнам.

Давајте предлози, идеи за пишување! И слободно контактирајте ме подолу во контакт-формата!

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.