сето она што другите жени ти го преќутеа

Showing: 3 RESULTS
Свашта нешто

Како музиката и танцот станаа моја најдобра анти-стрес терапија

Веќе неколу пати сум јавно сум кажала дека не примам никаква медикамедозна терапија, туку низ различни начини се обидувам да се ослободам од стресот и анксиозноста. Претходно пишував за пишувањето, кое верувам од оваа гледна …

Свашта нешто

Конечно! Го завршивме спотот за “Жаклина”!

Некогашниот огромен фолк-хит, доби и своја џез верзија во аранжман на Симеон Ангеловски. Спотот е во режија на Гоце Трајковски, во продукција на ОХО Продукција . Улогата на Жаклина ја толкува професорката Татјана Алексиќ. Камера …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.