Алипниската Илина Арсова е познат борец за женските права на сите полиња, особено во нејзината бранша, спортот.

Љубителките на алпинизмот и општо природата имаат единствена можност да се приклучат на нејзината женска качувачка школа, каде тие би можеле да уживаат во качувањето карпи.

Илина ги поканува сите почетници кои имаат желба да се придружат на качувачкиот клуб.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

Охрид е следен на листата, а бројот за учеснички е сè уште е отворен. Заинтересираните можат да се јават на телефонскиот број: 070/377826 за повеќе информации.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilina Arsova (@ilina_arsova)

© Текстот е во целосна сопственост на ZENANAZENA.COM, забрането е било какво копирање или реемитување на текстот без наведување на изворот.