Веќе еднаш објавив фотографии од мојата свекрва Ели Нешовска, која беше можеби и најглавната причина за појавувањето на ова катче. Кога и да ги погледнам нејзините фотографии се воодушевувам, па уживајте и вие во убавините на нашето Скопје…

Фото: Ели Нешовска/приватна архива