Showing: 1 RESULTS
Анксиозност, е па што?

Домашните миленици ја намалуваат анксиозноста и го подобруваат расположението

Како љубител на животните и долгогодишен одгледувач на крзнени пријатели, особено на мачиња, можам слободно да кажам дека тие се апосолутна терапија против стрес, анксиозност и депресија. Низ годините одгледавме многу животни, а едно маче …

Добиј го бесплатниот newsletter на Жена на Жена
Биди секогаш во тек со најновите статии
Ја почитуваме твојата приватност.