Или на англиски “Love is so good”

Игор Џамбазов издаде нова песна, насловена како „Love is so good“, а премиерно ја изведе на Skopje Unplugged н 25 јуни.

Песната е инспирирана од неговата муза, алпинистка Илина Арсова. Истата можете ја слушнете на радио-брановите на Радио Бубамара.