Вчера ја имав таа среќа да почувствувам нешто што ретко кој го има почувствувано. За да се уверам дека тоа навистина е така, направив интернет-истражување, и не пронајдов таков случај никаде во светот.
Да добиеш награда што го носи името на твојот дедо.

И плус фестивал што се вика 5-ре, @petreprlicko5re , исто како и неговиот уметнички потпис.

Незаборавна вечер полна со емоции, многу смеење и солзи радосници. И духовити колеги кои отворањето го направија во стилот на “оскарите”. Ви пожелувам на сите по една ваква ноќ во животот.

И добро утро. Одам малку да се порадувам…

Пхото бај @vesnavm